Olixar Sony Xperia Z5 Compact Näytönsuojakalvo - 2-in-1 Pack

Olixar

Tuotekoodi: 55149

Pidä Sony Xperia Z5 Compact puhelimesi näyttö moitteettomassa kunnossa Olixarin naarmuuntumattomalla näytön suojakalvolla.

"Does what its supposed too"
"Can be fiddly"
Hyödyllisimmät arviot

Anonymous
Unknown

4 Joulukuu 2015
Does what its supposed too
Happy with the screen protector, fits fine and protects the screen as it's supposed to.

Andrew Tubb
Bournemouth area

Screen protector
1 Joulukuu 2015
Can be fiddly
Like any screen protection, application can be an issue, but the product, instructions etc are good, so take care and you get good results :-)

12 Arviot | kirjoita arviointi

Lisätietoja

Ehkäisee näytön naarmuuntumista ja muita vaurioita

Olixar suojakalvot ovat suunniteltu suojaamaan puhelimesi näyttöä naarmuilta ja jäljiltä, jotka saattavat haitata näkyvyyttä. Kun laitamme puhelimen ja ulkoisen maailman väliin suojamuurin, eli kalvon, kaikki vahingot kohdistuvat suojakalvoon eikä puhelimeen, ja laitteesi näyttää aina uudelta.

Olixar Screen Protector 2-in-1 Pack

Helppo asentaa

Olixar näytön suojakalvot ovat todella helppokäyttöisiä, sillä ne on muotoon leikattu puhelimen mallin mukaisesti. Yksinkertaisesti puhdista näyttö mukana tulevalla mikrokuituliinalla, kohdista suojakalvo näytölle ja käytä lastaa poistaaksesi mahdolliset väliin jääneet ilmakuplat. Asennuksen jälkeen suojakalvo on käytännössä näkymätön.

Näkymätöntä suojaa kristallin kirkkaasti

Näytön suojaamisen lisäksi on tärkeää, että suojakalvo ei sumenna näyttöä tai huononna kosketusnäytön toimintaa. Olixarin suojakalvot ovat erityisesti tehty antamaan optimaalista kirkkautta, ollessaan samalla niin ohut, ettei kosketusnäytön toiminta heikenny. Asennuksen jälkeen Olixar näytön suojakalvoa ei edes huomaa.

Kaksi kalvoa, tuplasti suojaa

Olixar näytön suojakalvot toimitetaan kahden pakkauksissa, joten sinulla on tuplasti enemmän suojaa Sony Xperia Z5 Compact puhelimellesi. Sinun ei tarvitse enää koskaan ostaa näytön suojakalvoa puhelimeesi, kun hankit Olixar 2-in-1 suojakalvot.Matkapuhelintarvikkeet