ArmourDillo Samsung Galaxy A3 2016 suojakotelo - Musta

Olixar

Tuotekoodi: 58148

Suojaa Samsung Galaxy A3 2016 -puhelimesi tällä ArmourDillo -suojakotelolla, joka koostuu TPU-sisäkotelosta ja iskunkestävästä ulkokuoresta.

"Awesome product combined with great service...!"
"Finally a case that does what is advertised. Nice one mobile fun"
"Buy genuine and ditch fakes!"
Hyödyllisimmät arviot

Chris Reid
Haywards Heath

Samsung Galaxy A3 2016
26 Tammikuu 2017
Awesome product combined with great service...!
I needed a case that could put up with a lot of hard use and at the same time look good without feeling like I was carrying around a brick in my pocket! I've had it a month now and already have dropped it twice from my cab onto the loading bay and my new phone has survived each fall added to which the case has barely a scratch on it! Well made and a perfect fit... The despatch from MobileFun was exactly as described. Totally hassle free! I thoroughly recommend this product and MobileFun.

Paul
Lancs

Samsung a3 2016
15 Tammikuu 2017
Finally a case that does what is advertised. Nice one mobile fun
After searching for sometime for a case for my new Samsung a3 i went for armadillo .wanting protection and grip with the added bonus of a mini stand .arrived promptly and does what the ad says it would. Nice one mobilefun. Would recommend you to those searching for products

Andrew Hinds
Leeds

ArmourDillo Samsung Galaxy A3 2016 Case - Black
31 Joulukuu 2016
Buy genuine and ditch fakes!
Bought a similar product from another company. It didn't fit and was pathetic quality. Bought from MobileFun and promptly received a high quality, genuine item at a reasonable price. Fits perfectly. Buy it. Simples :-)

25 Arviot | kirjoita arviointi

Lisätietoja

Kaksikerroksinen kotelo suojaa kolhuilta, naarmuilta ja putoamisilta
Tämä suojakotelo on suunniteltu niille, joilla on aktiiviset elämäntavat. Se tarjoaa erinomaista iskunvaimennusta kevyen TPU-polymeerin ja kovan ulkokuorensa ansiosta. Runko on suunniteltu niin, että se suojelee puhelimen heikkoja kulmia ja sivuja.
 
Päällä iskunkestävä polykarbonaattikuori
ArmourDillo -suojakotelossa on kova ulkokuori, joka kattaa puhelimen takaosan ja kulmat. Se on valmistettu iskunkestävästä polykarbonaatista, joka suojaa puhelintasi eri vahingoilta pitäen sen uudenveroisena pidempään.
 
Kuvioitu pinta parantaa pitävyyttä ja mukavuutta kädessä
Polykarbonaattikuoressa on kuvioitu pinta, joka ei ainoastaa auta parantamaan otetta kädessä vaan tekee kotelosta myös miellyttävän tuntuisen.
 
Pöytäjalusta tarjoaa ihanteellisen katselukulman
Ulkokuori tarjoaa myös ergonomisesti suunnitellun pöytäjalustan, jonka avulla asetat puhelimesi ihanteelliseen katselukulmaan elokuvia katsellessa tai viedopuheluita soittaessa. Jalusta on helposti vedettävissä ulos ja napsautettavissa takaisin paikalleen.

Aukot kaikille liitännöille ja toiminnoille
Tämä suojakotelo on suunniteltu erityisesti Samsung Galaxy A3 2016:lle, ja siinä on aukot kaikille älypuhelimen perusominaisuuksille, kuten kameralle ja laturin liitännälle. Virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet on suojattu pitäen ne edelleen täysin toimintakykyisinä.Matkapuhelintarvikkeet