United States Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Olixar ArmourDillo Huawei Honor 5X Tough Case - Black


ArmourDillo Huawei Honor 5X suojakotelo - Musta

Olixar

Tuotekoodi: 58471

Suojaa Huawei Honor 5X -puhelimesi tällä ArmourDillo -suojakotelolla, joka koostuu TPU-sisäkotelosta ja iskunkestävästä ulkokuoresta.

"Brilliant Phonecase"
Hyödyllisimmät arviot

Luke Metcalfe
Darlington

Huawei Honor 5x
18 Huhtikuu 2016
Brilliant Phonecase
I absolutely love my new phone case. It is good quality with a added stand in the back, making it easy to view movies, YouTube videos and play games. Would defiantly recommend buying this Phonecase to anyone that has an android phone.

18 Arviot | kirjoita arviointi

Lisätietoja

Kaksikerroksinen kotelo suojaa kolhuilta, naarmuilta ja putoamisilta

Tämä suojakotelo on suunniteltu niille, joilla on aktiiviset elämäntavat. Se tarjoaa erinomaista iskunvaimennusta kevyen TPU-polymeerin ja kovan ulkokuorensa ansiosta. Runko on suunniteltu niin, että se suojelee puhelimen heikkoja kulmia ja sivuja. 

 
Päällä iskunkestävä polykarbonaattikuori

ArmourDillo -suojakotelossa on kova ulkokuori, joka kattaa puhelimen takaosan ja kulmat. Se on valmistettu iskunkestävästä polykarbonaatista, joka suojaa puhelintasi eri vahingoilta pitäen sen uudenveroisena pidempään.
 
Kuvioitu pinta parantaa pitävyyttä ja mukavuutta kädessä

Polykarbonaattikuoressa on kuvioitu pinta, joka ei ainoastaa auta parantamaan otetta kädessä vaan tekee kotelosta myös miellyttävän tuntuisen.

 
Pöytäjalusta tarjoaa ihanteellisen katselukulman

Ulkokuori tarjoaa myös ergonomisesti suunnitellun pöytäjalustan, jonka avulla asetat puhelimesi ihanteelliseen katselukulmaan elokuvia katsellessa tai viedopuheluita soittaessa. Jalusta on helposti vedettävissä ulos ja napsautettavissa takaisin paikalleen.
 
Aukot kaikille liitännöille ja toiminnoille

Tämä suojakotelo on suunniteltu erityisesti Huawei Honor 5X:lle, ja siinä on aukot kaikille älypuhelimen perusominaisuuksille, kuten kameralle ja laturin liitännälle. Virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet on suojattu pitäen ne edelleen täysin toimintakykyisinä.

ArmourDillo Huawei Honor 5X Tough Case - Black

ArmourDillo Huawei Honor 5X Tough Case - Black

ArmourDillo Huawei Honor 5X Tough Case - Black

ArmourDillo Huawei Honor 5X Tough Case - Black


Huawei: Honor 5X

Samantapaiset tuotteet


Matkapuhelintarvikkeet