United States Shopping from United States?


ArmourDillo Samsung Galaxy J5 2016 Protective Suojakotelo - Musta

Olixar

Tuotekoodi: 60226

Suojaa Samsung Galaxy J5 2016 -puhelimesi tällä ArmourDillo -suojakotelolla, joka koostuu TPU-sisäkotelosta ja iskunkestävästä ulkokuoresta.

"Very pleased with this"
"Very pleased with the case"
"ArmourDillo protective case."
Hyödyllisimmät arviot

Tim Sibley
DISS

16 Kesäkuu 2017
Very pleased with this
very pleased with this, I gave it to my daughter to protect her phone and will most probably get myself one

cecil
Ireland

pc
24 Tammikuu 2017
Very pleased with the case
got to say very pleased with the case and could not believe how fast it was delivered I will be back to do business again and also recommend to my friends thank you cecil

Gordon Stanbra
sheffield

Samsung Galalaxy J5
26 Marraskuu 2016
ArmourDillo protective case.
The product arrived within two days and did not disappoint.It fit my J5 2016 perfectly and offers excellent protection with very little additional bulk. The phone still fits my pocket perfectly. I would not hesitate to use this company again. Delighted with my purchase.

37 Arviot | kirjoita arviointi

Lisätietoja

Kaksikerroksinen kotelo suojaa kolhuilta, naarmuilta ja putoamisilta

Tämä suojakotelo on suunniteltu niille, joilla on aktiiviset elämäntavat. Se tarjoaa erinomaista iskunvaimennusta kevyen TPU-polymeerin ja kovan ulkokuorensa ansiosta. Runko on suunniteltu niin, että se suojelee puhelimen heikkoja kulmia ja sivuja. 

 
Päällä iskunkestävä polykarbonaattikuori

ArmourDillo -suojakotelossa on kova ulkokuori, joka kattaa puhelimen takaosan ja kulmat. Se on valmistettu iskunkestävästä polykarbonaatista, joka suojaa puhelintasi eri vahingoilta pitäen sen uudenveroisena pidempään.
 
Kuvioitu pinta parantaa pitävyyttä ja mukavuutta kädessä

Polykarbonaattikuoressa on kuvioitu pinta, joka ei ainoastaa auta parantamaan otetta kädessä vaan tekee kotelosta myös miellyttävän tuntuisen.

 
Pöytäjalusta tarjoaa ihanteellisen katselukulman

Ulkokuori tarjoaa myös ergonomisesti suunnitellun pöytäjalustan, jonka avulla asetat puhelimesi ihanteelliseen katselukulmaan elokuvia katsellessa tai viedopuheluita soittaessa. Jalusta on helposti vedettävissä ulos ja napsautettavissa takaisin paikalleen.
 
Aukot kaikille liitännöille ja toiminnoille

Tämä suojakotelo on suunniteltu erityisesti Samsung Galaxy J5 2016, ja siinä on aukot kaikille älypuhelimen perusominaisuuksille, kuten kameralle ja laturin liitännälle. Virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet on suojattu pitäen ne edelleen täysin toimintakykyisinä.

Samsung: Galaxy J5 2016

Samantapaiset tuotteet


Matkapuhelintarvikkeet