Olixar Huawei Honor 8 Tempered Glass Näytönsuoja

Olixar

Tuotekoodi: 61107

Pidä puhelimesi näyttö moitteettomassa kunnossa Olixar naarmuuntumattoman näytönsuojan avulla.

"Nice item, a bit small though.... when it arrives in one piece"
Hyödyllisimmät arviot

Jonathan Ferracci
Berlin

Honor 8
12 Kesäkuu 2017
Nice item, a bit small though.... when it arrives in one piece
I got the same screen protector for my wife and me. They arrived in the same package of course. One went to my wife, amd the other stayed unused because the screen protector needed a better protection to arrive intact... Not sure why one broke and not the other, but at least her phone is safer. As the mobil funk... well so far satisfied in general, just this time a bit unhappy. I'll keep trying with them a couple of time more and assume I got really unlucky.

10 Arviot | kirjoita arviointi

Lisätietoja

Estää näytön naarmuuntumista ja muita vaurioita
Olixar näytönsuojat on suunniteltu pitämään puhelimesi näyttö selkeänä ja naarmuttomana. Kova näytönsuoja pitää puhelimesi näytön uudenveroisena pitkään.
 
Helppo asettaa
Olixar -näytönsuojat ovat helposti asennettavia, sillä ne on leikattu kullekin laitteelle sopivaksi. Puhdista näyttö mikrokuituliinalla, aseta suojakalvo näytölle ja tasoita asennuslastan avulla.
 
Kristallin kirkas kalvo tarjoaa näkymätöntä suojaa
Vaikka näytön suojaaminen on tärkeää, on myös tärkeää että näytönsuoja ei estä näytön näkyvyyttä ja selkeyttä eikä heikennä sen toimivuutta. Olixar -näytönsuojat on suunniteltu antamaan optimaalisen selkeyden pitäen samalla kosketusnäyttösi moitteettomassa kunnossa.

Olixar Huawei Honor 8 Tempered Glass Screen ProtectorHuawei: Honor 8


Matkapuhelintarvikkeet