Olixar ArmourDillo Huawei Honor 8 Tough suojakotelo - Musta

Olixar

Tuotekoodi: 61110

Suojaa Huawei Honor 8 -puhelimesi tällä ArmourDillo -suojakotelolla, joka koostuu TPU-sisäkotelosta ja iskunkestävästä ulkokuoresta.

"Alixa armadillo hard black case for the honor 8"
"Good quality + sturdy, but stiff buttons"
Hyödyllisimmät arviot

Louise Gilroy
Darlington

15 Joulukuu 2016
Alixa armadillo hard black case for the honor 8
Very pleased with this product. Will protect my clumsy sons phone well. He loves the tag on the back which pulls out to use as a stand. It looks good too. Can't fault it.

Andrew B
UK

Huawei Honor 8
9 Tammikuu 2017
Good quality + sturdy, but stiff buttons
This is a great looking+feeling case - really snug fit and feels sturdy. My only gripe with it is that the bits that cover the buttons (vol up/down, power) is not flexible enough, which makes the buttons feel stiff, and also they don't protrude at all, meaning you can't locate the buttons by touch alone (which might be fine for some people, but I'm used to being able to pick up my phone and locating the buttons without looking - particularly first thing in the morning!)

6 Arviot | kirjoita arviointi

Lisätietoja

Kaksikerroksinen kotelo suojaa kolhuilta, naarmuilta ja putoamisilta

Tämä suojakotelo on suunniteltu niille, joilla on aktiiviset elämäntavat. Se tarjoaa erinomaista iskunvaimennusta kevyen TPU-polymeerin ja kovan ulkokuorensa ansiosta. Runko on suunniteltu niin, että se suojelee puhelimen heikkoja kulmia ja sivuja. 

Päällä iskunkestävä polykarbonaattikuori

ArmourDillo -suojakotelossa on kova ulkokuori, joka kattaa puhelimen takaosan ja kulmat. Se on valmistettu iskunkestävästä polykarbonaatista, joka suojaa puhelintasi eri vahingoilta pitäen sen uudenveroisena pidempään.
 
Kuvioitu pinta parantaa pitävyyttä ja mukavuutta kädessä

Polykarbonaattikuoressa on kuvioitu pinta, joka ei ainoastaa auta parantamaan otetta kädessä vaan tekee kotelosta myös miellyttävän tuntuisen.

Pöytäjalusta tarjoaa ihanteellisen katselukulman

Ulkokuori tarjoaa myös ergonomisesti suunnitellun pöytäjalustan, jonka avulla asetat puhelimesi ihanteelliseen katselukulmaan elokuvia katsellessa tai viedopuheluita soittaessa. Jalusta on helposti vedettävissä ulos ja napsautettavissa takaisin paikalleen.
 
Aukot kaikille liitännöille ja toiminnoille

Tämä suojakotelo on suunniteltu erityisesti Huawei Honor 8:lle, ja siinä on aukot kaikille älypuhelimen perusominaisuuksille, kuten kameralle ja laturin liitännälle. Virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet on suojattu pitäen ne edelleen täysin toimintakykyisinä.

ArmourDillo Huawei Honor 8 Tough Case - Black    ArmourDillo Huawei Honor 8 Tough Case - BlackHuawei: Honor 8


Matkapuhelintarvikkeet