United States Shopping from United States?


Olixar FlexiShield Samsung Galaxy A5 2017 Geeli kotelo - Musta

Olixar

Tuotekoodi: 62262

Erityisesti muotoiltu Samsung Galaxy A5 2017:lle, tämä FlexiShield kotelo tarjoaa ohutta ja kestävää suojaa vaurioitumiselta.

"Great phone case"
"Perfect fit"
Hyödyllisimmät arviot

Tim Mobbs
Northampton

Samsung Galaxy A5 2017
7 Toukokuu 2017
Great phone case
This is a great phone case to protect the Samsung A5. It fits neatly and is not heavy or two thick so it does not spoil the look and feel of the phone. I recommend this wholeheartedly.

Tony Martin
Ilkeston

Samsung A5 2017
29 Huhtikuu 2017
Perfect fit
This case is exactly what I needed, it fits the phone perfectly and protects it without being bulky. The material feels comfortable and doesn't slip in the hand. When on a surface, such as a table, it stays put and will not slide off if pushed.

19 Arviot | kirjoita arviointi

Lisätietoja

Tehty vahvasta, kestävästä materiaalista pitkäaikaiseen suojaan

Jokainen Olixar FlexiShield suoja on tehty erityisen vahvasta suojasta ja kestävästä geelimateriaalista, joka tekee siitä yhtä taipuvan kuin silikonin ja sitkeämmän kuin kristallikotelon ja tarjoaa sinulle pitkäaikaisen suojan älypuhelimellesi.

Käytetty materiaali antaa kotelolle päällysteen, joka ei ole liukas ja antaa enemmän pitoa

Ainutlaatuisella geelimateriaalilla on päällyste joka ei ole liukas ja tarjoaa sinulle parempaa otetta puhelimestasi, mikä minimoi laitteen pudottamisen riskiä – tarkoittaen, että tämä kotelo on tarpeeksi ammattimainen työskentelyyn ja tarpeeksi sporttinen pelaamaan.

Hoikka ja istuva muotoilu ei lisää massaa ja sopii täydellisesti taskuusi

Kotelo on suunniteltu olemaan hoikka, kevyt ja vahva – niin, että sinä voit olla varma siitä, että tämä kotelo ei lisää yhtään massaa puhelimeesi, joten se mahtuu taskuusi helposti.

Kotelon kohotettu kehys suojaa puhelintasi naarmuilta ja lialta

Tällä kotelolla on korotettu kehys joka estää puhelinnäyttöäsi tulemasta kontaktiin litteiden pintojen kanssa kun laitat puhelimen näyttö alas.

Reikiä kaikille puhelimen toiminnoille ja porteille niin, että et ikinä tarvitse poistaa koteloa

Jokainen Olixar FlexiShield on suunniteltu erityisesti Samsung Galaxy A5 2017:lle ja sillä on reikiä kaikille porteille ja toiminnoille kuten takakameralle.

 

*HUOM: Kotelo EI suojaa laitettasi näyttöä, parhaimmalle suojalle yhdistä FlexiShield näytönsuojan kanssa joka auttaa suojaamaan näyttöäsi naarmuilta.*

 Samantapaiset tuotteet


Matkapuhelintarvikkeet