Olixar X-Duo Samsung Galaxy A5 2017 Kotelo – Hiilikuitu harmaa

Olixar

Tuotekoodi: 62871

TPU:n tukevat kerrokset ja kovetut polykarbonaatin kerrokset, tarjoavat matalan, mittapintaisen ja liukumattoman hiilikuitu suunnittelun. Olixar X-Duo kotelo pitää Samsung Galaxy A5 2017:si turvassa, tyylikkään ja ohuena. Saatavilla mustana ja kultaisena.
Lisätietoja

Kaksikerroksinen, joustava runko tyylikkäällä metallilla

Suojaa Samsung Galaxy A5 2017 naarmuilta, kolhuilta ja pudotuksilta. Kestävä, kaksikerroksinen rakenne koostuu joustavasta TPU- kappaleesta. Se on sileä ja metallipohjainen, mikä takaa laitteen riittävän suojauksen. TPU- kappale sisältää iskunvaimennusvoiman, joka luo selkeän hiilikuituisen viimeistelyn. Sisäsivut auttavat suojaamaan törmäyksiltä ja lämmön häviämiseltä.

Kova, vankka suojaus

X-Duo tarjoaa poikkeuksellisen suojan tyylikkäässä slimline- pakkauksessa. Valmistettu joustavasta TPU-sisäytimestä, X-Duo on suunniteltu puhelimen turvallisuutta silmällä pitäen. Se estää iskuja, pitäen puhelimesi turvassa kaiken aikaa. Ylempi ja alempi reuna ovat tarkoituksella näyttöä syvempiä, ja ne suojaavat puhelinta myös sen ollessa alaspäin.

Premium hiilikuituinen liukumaton muotoilu

X-Duo on rakennettu kestämään ja näyttämään hyvältä. Kotelossa on kuvioitu hiilikuituvaikutus, joka korostaa älypuhelimen kaunista muotoilua. Kuvioitu suunnittelu tarjoaa turvallisemman otteen ja se kestää päivittäistä kulumista. Pitosi paranee ja puhelimesi ei putoa kädestäsi helposti.

Erittäin ohut ja kevyt

X-Duo kotelo on sileä ja kevyt, ja siksi se muotoutuu täydellisesti puhelimesi ympärille. Kotelo suojaa puhelintasi kokonaisvaltaisesti, samalla tarjoten riittävän suoja myös puhelimen haavoittuvalle kameralla. Ulkoreunat on vahvistettu kovalla polykarbonaatilla, jossa on sileä metallipinta. Tämä luo hyvän kontrastin kuvioidulle sisäytimelle, joka antaa tyylikkään kokonaisuuden.

Taktiset painikkeet

Kotelon sujuvat painikkeet suojaavat laitettasi täydellisesti häiritsemättä sen jokapäiväistä käyttöä. Kosketusnäytön painikkeet toimivat täydellisesti ja suojaavat haavoittuvia sivupainikkeita vaurioilta.

 
Matkapuhelintarvikkeet