United States Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Olixar Leather-Style Huawei P10 Wallet Stand Case - Black


Olixar Leather-Style Huawei P10 Suojakotelo - Musta

Olixar

Tuotekoodi: 62989

Suojaa Huawei P10 -puhelimesi tällä ohuella ja tyylikkäällä lompakkokotelolla. Mikä parasta, tämä kotelo muuntuu hetkessä käteväksi katselujalustaksi.

"Very good fit"
Hyödyllisimmät arviot

Neil B
Birmingham

Huawei P10
16 Huhtikuu 2017
Very good fit
The usual good service, correct items and fast delivery. The item was well presented and is a very good fit protecting my phone very well. I would definitely recommend this

3 Arviot | kirjoita arviointi

Lisätietoja

Kevyt ja erittäin ohut
Tämä Olixar lompakkokotelo tarjoaa suojaa tyylikkäässä muodossa. Kotelon keinonahkapinta ja pehmeä mikrokuituvuori antavat erinomaista suojaa Huawei P10:lle naarmuja ja kolhuja vastaan.

Sisäänrakennettu katselujalusta

Suojakotelo ei ole vain uskomattoman ohut, mutta takakannessa on myös sisäänrakennettu pöytätuki, jonka avulla asetat laitteesi ihanteelliseen katselukulmaan katsellessasi elokuvia tai soittaessasi videopuheluita.
 
Taskut luotto- ja muille korteille
Tämän suojakotelon sisällä on taskut, jotka säilövät luotto- henkilö- ja muut tärkeimmät korttisi.
 
Valmistettu Huawei P10
Tämä kotelo on suunniteltu erityisesti Huawei P10:lle tarjoten parhaan mahdollisen istuvuuden puhelimellesi. Tukevan keinonahkakuoren alla on tukeva muovirunko, joka pitää puhelimen turvallisesti suojattuna. Lisäksi siinä on aukot puhelimen perustoimintoja varten, kuten kameralle ja laturin liitännälle.

 


Huawei: P10

Samantapaiset tuotteet


Matkapuhelintarvikkeet