United States Shopping from United States?


Love Mei Powerful Samsung Galaxy A5 2017 Puhelimelle – Musta

Love Mei

Tuotekoodi: 63651

Suojaa Samsung Galaxy A5 2017 -puhelintasi yhdellä tämän hetken vahvimmista ja parhaiten suojaavista kännykänkuorista. Tämä musta Love Mei Powerful -suojakuori auttaa sinua suojaamaan puhelimesi mahdollisilta tapaturmilta.
Lisätietoja

Vankka iskussa tukeva kuori kestää lujankin iskun vahingoittumatta

Suunnittelulla on saavutettu paras mahdollinen suojaus puhelimellesi. Kuori on myös pölyä ja vettä kestävä. Love Mei Powerful -kuori muodostuu suojaavasta alumiinista ja erityisestä iskutuesta, joka suojaa puhelintasi vaurioilta ja muilta mahdollisilta onnettomuuksilta.

Iskunkestävä vahva suojaus, ballistinen kehys ja taskuun sopiva muotoilu – Love Mei -suojakuori takaa kestävän suojauksen ja käytännöllisen tyylin puhelimellesi.

Sisäänrakennettu suojalasi estää näyttösi naarmuuntumisen

Love Mei Powerful -kuoressa on markkinoiden ensimmäinen Corning Gorilla Glass -iskusuoja puhelimen näytölle. Suojus auttaa pitämään näyttösi naarmuttomana ja ehjänä samalla estämättä kosketusnäytön toimintaa.

Suljettu latausaukko pitää pölyn ja lian loitolla

Latausportti on myös pölyltä ja lialta suojattuna kuoren sisällä.

Lenkki kantonarulle

Love Mei Powerful -kuoressa kiinni olevaan lenkkiin voit kiinnittää nauhan, jolla puhelin pysyy käytännöllisesti kiinni ranteessasi tai muussa turvallisessa paikassa.

Suora pääsy latausaukkoon ja muihin toimintoihin

Vaikka Samsung Galaxy A5 2017 -puhelimesi onkin täysin suojattu, tekee Love Mei Powerful -kuori latausaukon ja muiden toimintojen käyttämisestä helppoa eikä kuori häiritse puhelimesi sensoreja.

 Samantapaiset tuotteet


Matkapuhelintarvikkeet