United States Shopping from United States?


Olixar ArmourDillo Samsung Galaxy Note 8 Protective Kotelo - Musta

Olixar

Tuotekoodi: 64502

Suojaa Samsung Galaxy Note 8 -puhelimesi tällä ArmourDillo -suojakotelolla, joka koostuu TPU-sisäkotelosta ja iskunkestävästä ulkokuoresta.
Lisätietoja

Kaksikerroksinen kotelo suojaa kolhuilta, naarmuilta ja putoamisilta
 
Tämä suojakotelo on suunniteltu niille, joilla on aktiiviset elämäntavat. Se tarjoaa erinomaista iskunvaimennusta kevyen TPU-polymeerin ja kovan ulkokuorensa ansiosta. Runko on suunniteltu niin, että se suojelee puhelimen heikkoja kulmia ja sivuja.
 
Päällä iskunkestävä polykarbonaattikuori
 
ArmourDillo -suojakotelossa on kova ulkokuori, joka kattaa puhelimen takaosan ja kulmat. Se on valmistettu iskunkestävästä polykarbonaatista, joka suojaa puhelintasi eri vahingoilta pitäen sen uudenveroisena pidempään.
 
Kuvioitu pinta parantaa pitävyyttä ja mukavuutta kädessä
 
Polykarbonaattikuoressa on kuvioitu pinta, joka ei ainoastaa auta parantamaan otetta kädessä vaan tekee kotelosta myös miellyttävän tuntuisen.
 
Pöytäjalusta tarjoaa ihanteellisen katselukulman
 
Ulkokuori tarjoaa myös ergonomisesti suunnitellun pöytäjalustan, jonka avulla asetat puhelimesi ihanteelliseen katselukulmaan elokuvia katsellessa tai viedopuheluita soittaessa. Jalusta on helposti vedettävissä ulos ja napsautettavissa takaisin paikalleen.
 
Aukot kaikille liitännöille ja toiminnoille
 
Tämä suojakotelo on suunniteltu erityisesti Samsung Galaxy Note 8:lle, ja siinä on aukot kaikille älypuhelimen perusominaisuuksille, kuten kameralle ja laturin liitännälle. Virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet on suojattu pitäen ne edelleen täysin toimintakykyisinä.

 


Samsung: Galaxy Note 8

Samantapaiset tuotteet


Matkapuhelintarvikkeet