Whitestone Dome Screen Protector

Toimitus

We’ve specially extended our returns period for the Christmas season. Items purchased from Mobile Fun  and dispatched during the period from November 1, 2016 to December 31, 2016 inclusive may be returned at any time before midnight on January 31, 2017. Our returns policy will revert to the standard 30-day period for items purchased after December 31, 2016

 

Toimitusvaihtoehdot:

Perus postilähetys: 3.99€
Edullinen, luotettava postipalvelu, sopii kiireettömille tilaukseille. Tämä palvelu on jäljittämätön. Lähetys toimitetaan yleensä 5-10 arkipäivän kuluessa.

Jäljitettävä lähetyspalvelu: 10,95 €
Jäljitettävä postipalvelu. Lähetys toimitetaan normaalisti 3 arkipäivässä.

DHL Express palvelu: 15.49€
Nopea, turvallinen ja luotettava palvelu. Etuna täysi jäljityspalvelu, jonka avulla voit seurata pakettisi kulkua matkan varrella. Lähetys toimitetaan yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa.

Tilauksen jäljitys:

Kun olet tehnyt tilauksen verkossa, lähetämme sinulle kaksi vahvistusviestiä: ensimmäinen viesti ilmoittaa, että tilauksesi on vastaanotettu ja toinen ilmoittaa, kun tilauskesi on lähtenyt varastostamme. Käytämme sähköpostiosoitetta, jonka olet ilmoittanut meille tilauksen yhteydessä tai joka on tallennettu “omaan tiliisi”.

Huom:

1) Arvioidut saapumisajat on otettu suoraan kuriiripalvelultamme. Nämä ovat vain arvioita. Mobile Fun ei ole vastuussa, jos ajat vaihtelevat.
2) Lauantai-toimitukset riippuvat kuriiripalvelusta. Useimmissa tapauksissa, he eivät halua toimittaa lähetyksiä lauantaisin.
3) Puuttuvat ja viivästyvät lähetykset: Huomioithan, että meidän täytyy odottaa 20 arkipäivää, ennen kuin voimme jäljittää, korvata tai hyvittää kadonneet lähetykset.

Post to Twitter Post to Stumble Upon Post to Delicious