Whitestone Dome Screen Protector

Toimitus

Toimitusvaihtoehdot:

Perus postilähetys: 3.99€
Edullinen, luotettava postipalvelu, sopii kiireettömille tilaukseille. Tämä palvelu on jäljittämätön. Lähetys toimitetaan yleensä 5-10 arkipäivän kuluessa.

Jäljitettävä lähetyspalvelu: 10,95 €
Jäljitettävä postipalvelu. Lähetys toimitetaan normaalisti 3 arkipäivässä.

DHL Express palvelu: 16.59€
Nopea, turvallinen ja luotettava palvelu. Etuna täysi jäljityspalvelu, jonka avulla voit seurata pakettisi kulkua matkan varrella. Lähetys toimitetaan yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa.

Tilauksen jäljitys:

Kun olet tehnyt tilauksen verkossa, lähetämme sinulle kaksi vahvistusviestiä: ensimmäinen viesti ilmoittaa, että tilauksesi on vastaanotettu ja toinen ilmoittaa, kun tilauskesi on lähtenyt varastostamme. Käytämme sähköpostiosoitetta, jonka olet ilmoittanut meille tilauksen yhteydessä tai joka on tallennettu “omaan tiliisi”.

Huom:

1) Arvioidut saapumisajat on otettu suoraan kuriiripalvelultamme. Nämä ovat vain arvioita. Mobile Fun ei ole vastuussa, jos ajat vaihtelevat.
2) Lauantai-toimitukset riippuvat kuriiripalvelusta. Useimmissa tapauksissa, he eivät halua toimittaa lähetyksiä lauantaisin.
3) Puuttuvat ja viivästyvät lähetykset: Huomioithan, että meidän täytyy odottaa 20 arkipäivää, ennen kuin voimme jäljittää, korvata tai hyvittää kadonneet lähetykset.

Post to Twitter Post to Stumble Upon Post to Delicious