Find accessories for your device
store-flag

Näyttää siltä, että olet sisällä United States...

Find accessories for your device

Reviews for Official Apple 20W USB-C Fast Charger With Folding Pins - White

Charge your Apple devices at lightning speeds with this official USB-C 20W power adapter from Apple. Compatible with iPhone 8 & newer, this compact and portable plug has retractable pins for added safety. Pair it with an official USB-C cable.
Hinta 36,49€
Varastossa
Ships today if you order in

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur ALV sisältyy tilauksiin enintään 150 € arvosta

Toimitusvaihtoehdot:

Perus postilähetys: 4,50€

Edullinen, luotettava postipalvelu, sopii kiireettömille tilaukseille. Tämä palvelu on jäljittämätön. Lähetys toimitetaan yleensä 5-10 arkipäivän kuluessa.

DHL Express palvelu: 28,00€

Nopea, turvallinen ja luotettava palvelu. Etuna täysi jäljityspalvelu, jonka avulla voit seurata pakettisi kulkua matkan varrella. Lähetys toimitetaan yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa.

Jos tilauksesi on alle 150 € ilman toimituskuluja, ALV sisältyy jo hintaan, jonka maksat kassalla. Tämä tarkoittaa, että maksua ei makseta arvonlisäveroa, kun tilauksesi toimitetaan sinulle. Jos tilauksesi on yli 150 €, sinulta ei veloiteta arvonlisäveroa kassalla, ja saat tämän vuoksi tämän erillisenä maksuna paikallisen ALV-kantasi perusteella.

Huomautus:

Arvioidut saapumisajat on otettu suoraan kuriiridemme antamista tiedoista. Nämä ovat vain arvioita, MobileFun ei ole vastuussa, jos tämä vaihtelee.
Kaikki tuotteet toimitetaan varastoltamme Isossa-Britanniassa.
Puuttuvat tai viivästyneet tuotteet: Huomaa, että meidän on odotettava 25 työpäivää, ennen kuin voimme jäljittää, korvata tai palauttaa kadonneet tuotteet.
Postipalvelu ei ole käytettävissä arvokkaille tilauksille, vaan pikalähetystapaa käytetään.

Toimitustiedot
Charge your Apple devices at lightning speeds with this official USB-C 20W power adapter from Apple. Compatible with iPhone 8 & newer, this compact and portable plug has retractable pins for added safety. Pair it with an official USB-C cable.
 5 stars from 4 Asiakkaat

Näyttää 1- 4 of 4reviews

Excellent
How long it takes to charge my phone from 0%
I was asked to review
Good product does what it should, product information on website very good. Good website easy to navigate and order product. Delivery very good. I would buy from Mobile Fun again
Excellent product
Great product,excellent price,great website
As required.
Found what I required. Delivered on time. Good service.
Loading

Ole hyvä ja odota

Sulje
Näytä kaikki