store-flag

Näyttää siltä, että olet sisällä United States...

Find accessories for your device

Reviews for Olixar Film Screen Protectors Twin Pack - For iPhone 13 Pro

Keep your iPhone 13 Pro screen in pristine condition with this 100% clear, high quality Olixar scratch-resistant film screen protector 2-in-1 pack. Feel secure with Olixar.
Hinta 9,99€

RRP 11,99€ | 17% OFF

Varastossa
Ships next working day

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur ALV sisältyy tilauksiin enintään 150 € arvosta

Toimitusvaihtoehdot:

Perus postilähetys: 4,50€

Edullinen, luotettava postipalvelu, sopii kiireettömille tilaukseille. Tämä palvelu on jäljittämätön. Lähetys toimitetaan yleensä 5-10 arkipäivän kuluessa.

DHL Express palvelu: 28,00€

Nopea, turvallinen ja luotettava palvelu. Etuna täysi jäljityspalvelu, jonka avulla voit seurata pakettisi kulkua matkan varrella. Lähetys toimitetaan yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa.

Jos tilauksesi on alle 150 € ilman toimituskuluja, ALV sisältyy jo hintaan, jonka maksat kassalla. Tämä tarkoittaa, että maksua ei makseta arvonlisäveroa, kun tilauksesi toimitetaan sinulle. Jos tilauksesi on yli 150 €, sinulta ei veloiteta arvonlisäveroa kassalla, ja saat tämän vuoksi tämän erillisenä maksuna paikallisen ALV-kantasi perusteella.

Huomautus:

Arvioidut saapumisajat on otettu suoraan kuriiridemme antamista tiedoista. Nämä ovat vain arvioita, MobileFun ei ole vastuussa, jos tämä vaihtelee.
Kaikki tuotteet toimitetaan varastoltamme Isossa-Britanniassa.
Puuttuvat tai viivästyneet tuotteet: Huomaa, että meidän on odotettava 25 työpäivää, ennen kuin voimme jäljittää, korvata tai palauttaa kadonneet tuotteet.
Postipalvelu ei ole käytettävissä arvokkaille tilauksille, vaan pikalähetystapaa käytetään.

Toimitustiedot
Keep your iPhone 13 Pro screen in pristine condition with this 100% clear, high quality Olixar scratch-resistant film screen protector 2-in-1 pack. Feel secure with Olixar.
 4.5 stars from 2 Asiakkaat

Näyttää 1- 2 of 2reviews

Application so easy
The stickers to apply it are so helpful. Good product.
Great product so far
Only been using it for a couple of weeks, but the quality appears to be fine so far. Application was easy and straightforward. Very quick delivery
Loading

Ole hyvä ja odota

Sulje
Näytä kaikki