store-flag

Näyttää siltä, että olet sisällä United States...

Find accessories for your device

Reviews for Olixar Genuine Leather Sony Xperia 5 III Wallet Case - Black

The Olixar Genuine Leather case in black offers ultimate protection & has card slots for your important cards, making it the perfect case for the Xperia 5 III owner on the move. What's more, this case transforms into a stand to view your favourite show!
Hinta 18,49€

Aikaisemmin 24,49€ | 24% OFF

Varastossa
Ships today if you order in

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur ALV sisältyy tilauksiin enintään 150 € arvosta

Toimitusvaihtoehdot:

Perus postilähetys: 4,50€

Edullinen, luotettava postipalvelu, sopii kiireettömille tilaukseille. Tämä palvelu on jäljittämätön. Lähetys toimitetaan yleensä 5-10 arkipäivän kuluessa.

DHL Express palvelu: 28,00€

Nopea, turvallinen ja luotettava palvelu. Etuna täysi jäljityspalvelu, jonka avulla voit seurata pakettisi kulkua matkan varrella. Lähetys toimitetaan yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa.

Jos tilauksesi on alle 150 € ilman toimituskuluja, ALV sisältyy jo hintaan, jonka maksat kassalla. Tämä tarkoittaa, että maksua ei makseta arvonlisäveroa, kun tilauksesi toimitetaan sinulle. Jos tilauksesi on yli 150 €, sinulta ei veloiteta arvonlisäveroa kassalla, ja saat tämän vuoksi tämän erillisenä maksuna paikallisen ALV-kantasi perusteella.

Huomautus:

Arvioidut saapumisajat on otettu suoraan kuriiridemme antamista tiedoista. Nämä ovat vain arvioita, MobileFun ei ole vastuussa, jos tämä vaihtelee.
Kaikki tuotteet toimitetaan varastoltamme Isossa-Britanniassa.
Puuttuvat tai viivästyneet tuotteet: Huomaa, että meidän on odotettava 25 työpäivää, ennen kuin voimme jäljittää, korvata tai palauttaa kadonneet tuotteet.
Postipalvelu ei ole käytettävissä arvokkaille tilauksille, vaan pikalähetystapaa käytetään.

Toimitustiedot
The Olixar Genuine Leather case in black offers ultimate protection & has card slots for your important cards, making it the perfect case for the Xperia 5 III owner on the move. What's more, this case transforms into a stand to view your favourite show!
 4.8 stars from 4 Asiakkaat

Näyttää 1- 4 of 4reviews

Superb
Great case at a great price, quick delivery, highly recommended
Really good wallet case
Light, well made, and doesn't have a big magnet in it to mess up your compass.
Top Quality
This Wallet Case is perfect for protecting my phone. It surprised me that it was a perfect fit with easy access to all features without needing to remove the phone. I highly recommend its purchase.
Good case
Handy protective holder, but 1 caution train tickets can still be demagnetised apart from that, no problems
Loading

Ole hyvä ja odota

Sulje
Näytä kaikki