Find accessories for your device
store-flag

Näyttää siltä, että olet sisällä United States...

Find accessories for your device

Reviews for Olixar HexStyli 6-in-1 Stylus Pen - Twin Pack

The Olixar HexStyli 6-in-1 stylus pen twin pack is the ultimate accessory for tablet and smartphone users - with a ball point pen, stylus tip, ruler, spirit level and two screwdriver heads all built into it!
Hinta 6,49€

RRP 36,99€ | 82% OFF

Varastossa
Ships today if you order in

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur ALV sisältyy tilauksiin enintään 150 € arvosta

Toimitusvaihtoehdot:

Perus postilähetys: 4,50€

Edullinen, luotettava postipalvelu, sopii kiireettömille tilaukseille. Tämä palvelu on jäljittämätön. Lähetys toimitetaan yleensä 5-10 arkipäivän kuluessa.

DHL Express palvelu: 28,00€

Nopea, turvallinen ja luotettava palvelu. Etuna täysi jäljityspalvelu, jonka avulla voit seurata pakettisi kulkua matkan varrella. Lähetys toimitetaan yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa.

Jos tilauksesi on alle 150 € ilman toimituskuluja, ALV sisältyy jo hintaan, jonka maksat kassalla. Tämä tarkoittaa, että maksua ei makseta arvonlisäveroa, kun tilauksesi toimitetaan sinulle. Jos tilauksesi on yli 150 €, sinulta ei veloiteta arvonlisäveroa kassalla, ja saat tämän vuoksi tämän erillisenä maksuna paikallisen ALV-kantasi perusteella.

Huomautus:

Arvioidut saapumisajat on otettu suoraan kuriiridemme antamista tiedoista. Nämä ovat vain arvioita, MobileFun ei ole vastuussa, jos tämä vaihtelee.
Kaikki tuotteet toimitetaan varastoltamme Isossa-Britanniassa.
Puuttuvat tai viivästyneet tuotteet: Huomaa, että meidän on odotettava 25 työpäivää, ennen kuin voimme jäljittää, korvata tai palauttaa kadonneet tuotteet.
Postipalvelu ei ole käytettävissä arvokkaille tilauksille, vaan pikalähetystapaa käytetään.

Toimitustiedot
The Olixar HexStyli 6-in-1 stylus pen twin pack is the ultimate accessory for tablet and smartphone users - with a ball point pen, stylus tip, ruler, spirit level and two screwdriver heads all built into it!
 5 stars from 2 Asiakkaat

Näyttää 1- 2 of 2reviews

Great Product, Son is very happy
My Son is very happy with the pen and finds it very handy.
Love these pens. Lovely to write with!
Love these pens! Great to write with.
Loading

Ole hyvä ja odota

Sulje
Näytä kaikki